Un emotiu Recital Líric a l’Auditori sa Màniga

Extraordinari concert d’òpera, operetta, cançó i sarsuela a Cala Millor

El dissabte 26 de març, a les 20 h, l’Auditori sa Màniga de Cala Millor acull un RECITAL LÍRIC a càrrec de la jove soprano Carme Garí i la reconeguda pianista Rumiko Harada.

Carme Garí i Rumiko Harada a l'Auditòrium sa Màniga

Carme Garí i Rumiko Harada a l’Auditòrium sa Màniga

 

Carme Garí va formar-se en cant clàssic a l’Escola Superior de Música de Catalunya i al Conservatori Superior de Música del Liceu. Tot i la seva joventut, ha participat com a solista en multitud d’orquestres i corals, ha cantat en molts de teatres i auditoris, i ha interpretat estils tan diversos com la sarsuela, l’òpera, els lieder o les cançons populars.

Rumiko Harada, reconeguda pianista a nivell mundial, presenta un currículum molt extens dins el món musical. És especialista en música de cambra, recitals i en la col·laboració amb cantants.

El programa de sa Màniga serà excepcional. Es tracta d’un viatge musical per Europa des del segle XVIII, tot fent un recorregut per les principals èpoques, partint del Barroc, passant pel Classicisme i arribant fins al Romanticisme.

Recital Líric a l'Auditòrium sa Màniga

Recital Líric a l’Auditòrium sa Màniga

 

Les dues artistes prometen capbussar els espectadors dins aquest recorregut històric. A la primera part interpretaran àries barroques, cançó i operetta alemanya, i cançó i òpera francesa. La segona part serà el torn per a l’òpera italiana, cançons en català i sarsuela.

Un recital que no vos podeu perdre! Les entrades costen només 5 € i les podeu reservar al 971 587373.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.