Aplicació recomanada (6) Cyberlink Powerdirector

Cyberlink és una reconeguda companyia amb molta experiència en el terreny de l’edició de vídeo per a l’usuari mitjà, fa uns anys amb l’arribada del DVD s’hi va fer un lloc competint de tu a tu amb programes consagrats com Pinnacle Studió o l’emergent i a hores d’ara gairebé desaparegut Nero Studio.

Amb la pràctica substitució dels ordinadors de sobretaula per part dels smartphones i tauletes, Cyberlink ha fet cas a aquella frase de “Renovar-se o morir” i ha adaptat els seus productes a les noves tendències digitals.

Tant és així que a dia d’avui Cyberlink Powerdirector és l’únic editor de vídeo lineal com els de “tota la vida” que podem trobar. Amb aquesta aplicació podreu: Tallar, afegir text o música, fer separadors, fosos…

L’aplicació és gratuïta i la podeu descarregar a Google Play, així mateix hi ha alguns extres per als que haureu de pagar una petita quantitat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada