Crònica: Cardassar-Santanyi.

El Cardassar es derrotat a casa pel Santanyi (2-3)

Començava el partit i ben prest J.Mas avançava en el marcador als locals que, a partir d’ aquest moment i en tot moment es veurien superarats pels visitants. Però al primer temps, a vegades pel porter  i també per la falta d’encert dels atacants visitants, feien que s’arribàs al descans amb el resultat 1-0.

Ja a la segona meitat els visitants seguian amb les seves i s’ensumaba lo pitjor, i no només aconseguí empatar el Santanyi, si no que amb 2 gols de bella factura donava la volta al marcador no conformant-se i fent el tercer posant la diferencia mostrada sobre la gespa tambe a l’electrònic. Ja a les acaballes l’àrbrite del partit assenyalava els onze metres a favor dels de Mayordomo; Nando el trasformava, portant la il·lusió a les grades de, al menys, empatar. L’ocasió es tengué pero no es va materialitzar, arribant amb aquest marcador al final del partit.

Breus:
Partits de selecions.
El millor amic de la pilota J.Cruyff, mor

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada