Audició de Pasqua dels alumnes de l’Escola de Música Bernat Pomar de Cala Millor

Rosa Carbonell, professora de piano de l’Escola de Música Bernat Pomar de Cala Millor i Manacor va organitzar les passades festes de Pasqua una audició especial dels alumnes de piano i vent on els familiars pogueren comprovar l’evolució dels alumnes.A Cala Millor es celebraren tres audicions, dimarts dia 29 de pianos i bateria, dimecres dia 30 alumnes de vent, divendres 1 d’abril audició dels alumnes majors de piano, i finalment el diumenge dia 3 d’abril audició de pianos a Manacor.

Felicitacions als alumnes i professors per l’excel•lent nivell interpretatiu dels alumnes on queda palès la seva evolució.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada