Ple absolut al dinar a benefici del viatge d’estudis del CEIP M. Guillem Galmes

Ple absolut al dinar organitzat avui en benefici del viatge d’estudis dels alumnes de 5è i 6è del CEIP Mestre Guillem Galmés de Sant Llorenç. L’enhorabona als organitzadors i a tothom qui hi ha comentarisl·laborat. Tot seguit podeu veure’n unes imatges.

Dinar a benefici viatge d'estudis - 1Dinar a benefici viatge d'estudis - 2Dinar a benefici viatge d'estudis - 3Dinar a benefici viatge d'estudis - 4Dinar a benefici viatge d'estudis - 5Dinar a benefici viatge d'estudis - 6Dinar a benefici viatge d'estudis - 7Dinar a benefici viatge d'estudis - 8Dinar a benefici viatge d'estudis - 9Dinar a benefici viatge d'estudis - 10Dinar a benefici viatge d'estudis - 11

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada