Concert inaugural de l’Espai 36 a càrrec de la Coral llorencina i la Banda de música de Sant Llorenç

Tot seguit podeu veure el vídeo i unes imatges del concert inaugural de l’Espai 36 d’ahir diumenge.

Val a dir que el vídeo no va quedar gaire bé ja que havíem fet comptes de filmar des de dalt i al final ens n’adonarem que no quedaria bé ja que hi havia elements que interferien a la imatge. Ja a la sala principal, l’altura del trespeus que duia no era suficient per evitar els caps dels assistents. Bé, sigui com sigui, enhorabona tant a la coral com a l’orquestra. En tornar-hi segur que quedarà molt millor 😉 .

Concert inauguratiu de l'Espai 36 - 1Concert inauguratiu de l'Espai 36 - 2Concert inauguratiu de l'Espai 36 - 3Concert inauguratiu de l'Espai 36 - 4Concert inauguratiu de l'Espai 36 - 5Concert inauguratiu de l'Espai 36 - 6Concert inauguratiu de l'Espai 36 - 7Concert inauguratiu de l'Espai 36 - 8Concert inauguratiu de l'Espai 36 - 9Concert inauguratiu de l'Espai 36 - 10

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada