La comèdia romàntica LOSERS a l’Auditori de Cala Millor

Els coneguts actors María Pujalte i Vicente Romero protagonitzen aquesta divertida comèdia en una única funció a Mallorca

El divendres, 15 d’abril, a les 21 h, l’Auditori sa Màniga de Cala Millor acull una divertida comèdia romàntica de l’autora Marta Buchaca. Es tracta de LOSERS (Perdedores).

María Pujalte y Vicente Romero, a l'Auditori sa Màniga, aquest divendres, a les 21 h

María Pujalte y Vicente Romero, a l’Auditori sa Màniga, aquest divendres, a les 21 h

Aquesta obra teatral compta amb un repartiment de luxe. Els protagonistes són els consolidats actors MARÍA PUJALTE i VICENTE ROMERO. María Pujalte és coneguda per la seva participació en sèries com Periodistas, Siete vidas, Los misterios de Laura o Los quién. Vicente Romero és recordat per les seves actuacions a sèries com Sin tetas no hay paraíso, Con el culo al aire, Bajo sospecha, entre moltes d’altres. Totes aquestes sèries han tengut un gran èxit a la televisió aquests darrers anys.

 

Aquí, els actors interpreten Manuel i Sandra, que s’acosten als quaranta i no tenen res d’allò que la societat suposa que haurien de tenir en aquesta edat. Ni fills, ni parella, ni diners, ni casa… És per això que es consideren a ells mateixos uns perdedors. Pensen que no podran tirar endavant, que ells no mereixen ser feliços. Però s’equivoquen. Perquè tothom té dret a la felicitat, i perquè ser feliç no depèn dels béns materials o d’allò que determinin les modes; depèn de nosaltres mateixos. De superar les nostres pors i les nostres limitacions. Manuel i Sandra estan tots sols, però volen deixar d’estar-ho. Són infeliços, però volen deixar de ser-ho. A veure com ho aconsegueixen…

Losers (Perdedores), aquest divendres, a les 21 h, a l'Auditori sa Màniga

Losers (Perdedores), aquest divendres, a les 21 h, a l’Auditori sa Màniga

No et perdis l’oportunitat de veure aquesta divertidíssima comèdia romàntica. Les entrades costen 19 € i les pots comprar a taquilla o reservar-les al 971 587373.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada