Premsa Forana

VIII TROBADA DE REVISTES DE PREMSA FORANA A MANACOR
VISITA A LA FUNDACIÓ ANTONI M. ALCOVER I CONFERÈNCIA DE RAFEL PUIGSERVER POU

Associació de Premsa Forana de Mallorca
El passat dissabte dia 16 d’abril, es realitzà a Manacor la VIII trobada de revistes de Premsa Forana. Amb la recepció a càrrec de les revistes locals: Cent per Cent i Perlas y Cuevas, amb Antoni Riera i Antoni Ferrer al capdavant, 35 persones pertanyents a 20 publicacions assistiren a les 10 del matí a la Institució Pública Antoni M. Alcover, on Llúcia Serra mostrà totes les sales d’exposicions sobre mossèn Alcover, i feu avinent la seva figura, les lletres i el diccionari i el món màgic de les rondalles.
Seguidament es feu una breu pausa per a berenar, i tot seguit, a la sala de conferències de l’antic celler del casal on es troba la fundació, s’obsequià a les revistes amb un lot de 5 llibres sobre les rondalles i la figura de mossèn Alcover, i la història de Manacor. Antoni Ferrer, de Perlas y Cuevas, entregà a tots els assistents 8 invitacions per a cadascun, per visitar de franc les coves dels Hams de Porto Cristo.
El darrer acte fou una conferència de Rafel Puigserver Pou, sobre la seva tesi: “Les publicacions periòdiques de la part forana de Mallorca des dels anys setanta fins a l’actualitat”. Rafel Puigserver ens feu un ampli resum del seu extens i documentat treball, per espai d’una hora. A la fi, s’encetà un debat sobre la realitat de la premsa forana.
Un dinar de companyonia conclogué les activitats de la trobada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.