L’Ajuntament de Sant Llorenç posarà a disposició de la ciutadania urnes a diverses dependències perquè els veïnats puguin opinar sobre la Policia Local

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar posarà a disposició de la ciutadania urnes a les portes de la casa consistorial, a Sant Llorenç, a les delegacions de sa Coma i de Son Carrió i també a les dependències policials perque la ciutadania pugui opinar sobre el servei que ofereix la Policia Local.

Dependències Policia Local Sant Llorenç des Cardassar.

La ciutadania tendrà al seu abast una enquesta que podrà emplenar de forma totalment anònima i dipositar-la a l’urna en els diferents punts habilitats. Les enquestes han estat realitzades per una empresa externa (Site 5, Consultoría de Gestión) que desenvoluparà, a més de les tasques de recopilació d’informació, l’anàlisi i amb col·laboració amb l’Ajuntament plantejarà millores per cada un dels serveis analitzats. El termini de recollida de la informació serà des de dilluns dia 25 d’abril i fins dia 15 de maig.

Per valorar la Policia Local, Site 5 també realitzarà enquestes via telefònica i presencial. “Posam les urnes per arribar al major nombre possible de veïnats. Així donam opció a opinar a aquella gent que no ha estat contactada per l’empresa per telèfon o de forma presencial”, explica la primera tinent batle i coordinadora de l’equip de govern, a més de regidora de Recursos Humans, Antònia Bauzá.

“Convidam als nostres veïnats a donar la seva opinió sobre la Policia Local, d’aquesta manera sabrem què en pensen d’aquest servei municipal i com podem millorar-lo”, subratlla Bauzá.

La valoració de la Policia Local s’emmarca en un projecte global de valoració d’alguns serveis municipals a partir de la percepció de la població del municipi. Aquest projecte inclou també la valoració de les escoletes municipals i dels centres de dia, en aquests casos però han estat els usuaris qui han valorar els serveis.

El projecte, que es desenvolupa per fases, preveu la finalització el mes de juny amb la presentació de les línies o propostes de millora per a cada un dels serveis analitzats.

“Des de l’Ajuntament demanam  i agraïm la col·laboració dels veïnats en la recollida de la informació, serà gràcies a les seves aportacions que podrem millorar els serveis municipals”, assenyala Bauzá.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada