La cançó de la setmana

En la dècada dels 90 es posà de moda un grup de trip-hop, Morcheeba, que feia ressonar la seva música a tots els auriculars dels més joves. Quasi vint anys després continuen a la carretera i visiten Mallorca avui, dissabte, al Mallorca Live Festival. 

Si bé són el grup punter de trip-hop que manco m’han interessat (preferesc més Tricky o Massive Attack… segurament perquè Morcheeba té aquest to més pop i menys experimental que la resta), no es pot negar que tenen cançons més que interessants. Mesclen molt bé veus harmonioses i dolces (normalment femenina), amb una electrònica suau i bona de dur, amb ressons pop.

Un bon exemple d’això que dic és el següent tema, que tant va sonar a la dècada dels 90:

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada