La cançó de la setmana

Fa temps que no pos cap cançó en català, bàsicament perquè la secció d’en Serafí Lliteres, La cançó en català de la setmana, ja se n’ocupa a bastament. Així tot, de tant en tant no me puc estar de posar-vos-en algun tema (tanmateix en Serafí i jo no posam exactament les mateixes cançons ni tan sols a pics els mateixos grups). És el cas del grup d’avui, La iaia.

Fa un temps ja vos en vaig posar un tema (enllaç) i el vos vaig presentar com un grup que mescla “folk i pop amb lletres llargues i curioses”, un poc a la manera de Manel.. Avui, però, us present un altre tema, Declaració de principis,  igualment interessant i en la mateixa línia estilística del grup. Miam si us agrada:

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada