La cançó en català de la setmana (131) Miquel Mariano-Aerolínies menorquines

En una nova mostra de “l’estimació infinita” que se’ns processa als illencs des d’allà al “Congreso de los diputados” fa tot just 4 dies els illencs rebiem de nou una amenaça avisant de que el govern estatal tenia pensat limitar el descompte dels vols interilles.Aquesta noticia és un altre dels molts mals que arrossegam els habitants d’aquestes illes i ha sigut qüestió de discusió d’ençà que tenc ús de raó.

Entre d’altres col·lectius un dels més afectats en són els músics, entre d’ells qui canta aquesta cançó, el menorquí Miquel Mariano que allà per l’any 2008 ironitzà al voltant d’aquesta ridícula situació amb aquesta peça musical de títol “Aerolínies menorquines”.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada