La cançó de la setmana

Aquesta setmana us present una cançó d’un dels grans guitarristes espanyols, Vicente Amigo, molt reconegut internacionalment.

Està encasellat dins l’estil flamenc, a pesar que és tan virtuós amb els dits que ha col·laborat amb diferents grups d’estil ben variat (des de Sting fins a José Mercé, passant per Nacho Cano, Alejandro Sanz o Estrella Morente). I és que és un autèntic mestre de la guitarra… com bé demostra en el següent tema que us deix, Tres notas para decirte te quiero, en el qual realment no necessita res més que aquestes notes a la guitarra (sense cantar) per expressar aquest sentiment. I vos assegur que no es pot expressar més clarament amb paraules.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada