Conferència a l’OCB de Manacor: Pere Sánchez “Superar el nacionalisme i apostar pel sobiranisme”

Pere Sánchez és llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona (2007), especialitzat en guió, documental i nous formats televisius.

El 2005 va dirigir el seu primer documental documental “Somnis i corals”, basat en un intercanvi cultural entre la Coral de Saint Marc (Los Chicos del Coro) i la Coral del Teatre Principal de Palma.

“La Resistencia (1715-2015)” és el seu segon documental.
Ha estat guionista de productores barcelonines de renom com “El Terrat” o “Gestmusic”.
Reporter als programes “Balears en Acció” i “Crónica d’avui” d’IB3 Televisió
Actualment i des del gener de 2013 és copropietari d’Alvent Produccions S.L., una petita productora audiovisual sota la qual dirigeix i presenta el programa “Cuinam amb Pere Sánchez”. Ara mateix està treballant en un documental anomenat “L’autodeterminació damunt la taula” que en pocs mesos veurà la llum.
És membre del Secretariat de l’Assemblea Sobiranista de Mallorca i secretari del Cercle Mallorquí de Negocis.

Imatges de Pere Sanchez a la OCB de Manacor - 1Imatges de Pere Sanchez a la OCB de Manacor - 2Imatges de Pere Sanchez a la OCB de Manacor - 3Imatges de Pere Sanchez a la OCB de Manacor - 4Imatges de Pere Sanchez a la OCB de Manacor - 5Imatges de Pere Sanchez a la OCB de Manacor - 6Imatges de Pere Sanchez a la OCB de Manacor - 7Imatges de Pere Sanchez a la OCB de Manacor - 8

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada