L’Ajuntament modifica la normes urbanístiques per poder ampliar l’escola de Son Carrió

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar va aprovar en el ple d’ahir vespre per unanimitat una modificació puntual de les normes subsidiàries per poder realitzar l’ampliació de l’escola de Son Carrió.

CEIP Sant Miquel de Son Carrió.

Concretament, es va canviar la qualificació de dues parcel·les i parcialment una tercera per ampliar els actuals equipaments docents i aconseguir la connexió amb l’actual centre escolar.

Dia 29 d’octubre de 2015, el batle de l’Ajuntament de Sant Llorenç, Mateu Puigròs Sureda, la regidora d’Educació, Alícia Duran Riera, i el regidor de la delegació de Son Carrió, Mateu Frau Barceló, es varen reunir amb el president i membre de l’AMIPA de Son Carrió i el director de l’escola Sant Miquel per tractar la greu situació que pateix l’escola Sant Miquel del nucli de Son Carrió. Aquest centre escolar ha sofert un gran creixement del nombre d’alumnes passant de 97 a 147 en 5 anys.

Després d’analitzar la situació es varen reunir amb la Conselleria d’Educació i Universitat, concretament a la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres i a l’Institut d’Infraestructures i Serveis Educatius i Cultural (IBISEC). De llavors ençà, l’Ajuntament ha anat fent passes perquè l’ampliació de l’escola pugui ser una realitat.

La infraestructura docent ha quedat actualment insuficient, també perquè hi ha un nombre important de pares d’alumnes que sense estar empadronats a Son Carrió tenen els seus fills matriculats a aquest centre incrementant, per tant, la falta d’espai.

2 comentaris a “L’Ajuntament modifica la normes urbanístiques per poder ampliar l’escola de Son Carrió

  1. Perdrà l,essència de centre educatiu petit? Seran avantatges? Inconvenients? Serà desproporcionat en relació a l,estructura del poble? Qui sap…

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)
  2. Què n’han pagat i de qui eren els terrenys quan es van comprar? A quina partida pressupostària de quin any surt aquesta adquisició?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada