Concert de la Banda de Música de Manacor i presentació de la Banda Jove

El passat diumenge dia 22 de maig, l’església del Convent de Manacor s’ompli de màgia i música. Es va presentar oficialment a Manacor la Banda Jove, sota la batuta d’Antònia Bassa. A més fou un dia especial per a la Banda de Música de Manacor, ja que els joves músics asseguren el futur i la continuïtat de la banda manacorina.
La formació sorgeix de l’escola de música de la banda per tal de que els nins que s’inicien amb un instrument puguin tenir l’oportunitat d’aprendre a tocar amb grup i formar-se per a un futur formar part de la banda gran.
El gran impulsor de la Banda Jove ha estat l’actual director de la banda Eduardo Bernabéu, que ha comptat amb la col•laboració especial de la presidenta de la banda Antònia Bassa, que ha assumit la direcció de la banda jove, i dels components de la banda i de l’escola de música.
A la primera part del concert la banda jove interpretà tres obres: Sa música, El sol i caragol mi-fa-sol. Foren interpretades pels nins amb molta expressió i elegància. Llavors fou el torn de la banda gran que ens tornà impressionar amb la interpretació de dues obres de selecció de sarsuela: Las Leandras i Doña Francisquita, Benamor, i dos temes de música més moderna com The Pink Panter i The Beatles in concert.
Acabà el concert amb la interpretació conjunta de la banda gran i la banda jove que varen interpretar un altre cop Sa música. Una obra que sonà amb molta força i que creà emoció entre els assistents.
El pròxim concert de la banda serà dia 12 de juny, a l’auditori de Manacor, on es podrà escoltar diferents obres que aniran acompanyades de moviment amb la participació dels alumnes de dansa de l’escola Municipal de Música de Manacor.
Antònia Bassa, directora de la Banda Jove
13239942_1039304466147165_5660856275840880415_n

13227018_1039304522813826_157870527470047861_nIMG_1137
El director de la Banda de Música de Manacor Eduardo Bernabéu

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada