Conferència a l’OCB de Manacor: Jaume Andreu Galmés “Arquitectura tradicional de les Illes Balears”

Jaume Andreu Galmés és des del 2003 professor titular d’Història de l’art del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts de la UIB. Llicenciat en Història de l’art per la UIB.

Des del 1998 imparteix docència a la UIB, bàsicament en els estudis d’Història de l’Art i de Turisme. La major part d’assignatures que ha impartit i imparteix en dits estudis estan relacionades amb continguts de la gestió del Patrimoni Cultural, i els seus itineraris, i amb l’art i arquitectura popular. Aquests continguts també han centrat la seva docència en diferents màsters sobre l’anàlisi del paisatge i el patrimoni, així comd’intervenció en espais turístics i hotelers. Ha coordinat i impartit docència en diversos cursos sobre anàlisi i diseny d’itineraris culturals i naturals a les Illes Balears.

Pel que fa a la recerca, participa en diversos projectes d’investigació relacionats amb la gestió del patrimoni cultural i amb la presència de dit patrimoni dins el paisatge. Ha participat en nombrosos congresos i jornades que han tractat sobre diferents aspectes de gestió del Patrimoni cultural o sobre diferents temes de la Història de l’Art, com l’urbanisme medieval o l’arquitectura i cultura popular. Sobre aquests temes també se centren les seves publicacions, entre les que destaquen nombrosos articles i una desena de llibres

P5234639.JPGP5234638.JPGIMG_20160523_201914.jpgIMG_20160523_201906.jpgIMG_20160523_201842.jpgP5234637.JPGP5234636.JPG

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada