Toni Adrover participa en l’obra l’Hostalera

La comèdia l’Hostalera de Carlo Goldoni (Itàlia, 1750) representada al Teatre Municipal de Manacor pel grup d’estudiants de l’IES Mossèn Alcover de Manacor, amb la participació del membre d’Esqueix Teatre, Toni Adrover, en el paper del cavaller de Ripafratta, ha estat la guanyadora de la fase autonòmica del premi Buero Vallejo de teatre jove, Dia 4 de juny es celebrarà l’entrega de premis al Teatre Municipal de Manacor. Més endavant es durà a terme, per part del jurat, la selecció de les quatre millors obres autonòmiques per anar a actuar a Madrid.

Enhorabona, Toni, ànims, sort i molta merda de part dels membres d’Esqueix Teatre.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada