Crònica: R. Madrid – AT. Madrid

El R. Madrid guanya la “undècima” en la tanda de penalts.

Es jugava la final de la “Champions” entre dos equips de la maitexa ciutat i al final, l’ansiada Copa d’Europa es vesteix de blanc.

Després de tots els actes protocolaris que envolten aquets partits, la pilota començava a rodar sobre la gespa de San Siro, duent el pes del partit els blancs, que s’avansarien amb un gol en fora de joc de Ramos, sense res pus a destacar en la primera part.

Al segon temps amb la entrada de Carrasco, sumada a la lesió de Carvajal, els Atléticos es feien amb el domini del partit, i començaven les emocions fortes. Pepe comet penalt sobre F. Torres, Griezman l’estalla al travasser, just després el Madrid falla una clara ocasió de gol que hagués estat la sentència definitiva. Al minut 80, al segon pal, Carrasco empatave la final, i condenava als dos equips a la pròrroga.

Mitja hora més de futbol, i si ningú hi posava remei, s’hauria d’anar a la loteria dels penalts. Degut a l’umitat que hi havia a Milan, ser el darrer partit de la temporada i havent realitzat un gran esforç tant físic com mental, etc., pràticament els 22 jugadors estaven fusos físicament, i el temps afegit de la pròrroga arribava al seu final havent d’anar a la agònica tanda de penalts, que començaria xutant el R. Madrid.

Lucas Vazquez, gol!

Griezmann, gol!

Marcelo, gol!

Gabi, gol!

Bale, gol!

Saul, gol!

Ramos, gol!

Juanfran (heroi a l’eliminatòria contra el psv), al pal!

Cristiano, gol!

Finalment, amb més emoció que futbol, el R. Madrid alçà la copa.

Breus:

Nibali guanya el Giro.

R. Nadal, amb una lesió al canell, es retira de R. Garros.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada