Teatre breu per a la Nit de l’Art de Son Servera, d’Arnau Serra, Jaume Miró, i Manel I. Serrano

Dissabte 4 de juny a les 20.30, al teatre La Unió de Son Servera dins la Nit de l’Art, es representaran tres peces breus de teatre d’Arnau Serra, Jaume Miró i Manel I. Serrano: Cireres, Zona Zero, i Potocâri.
CIRERES: escrita i dirigida per Arnau Serra, i interpretada per M. José González i Jesús Crespí. Sinopsi: Aurora i Eduard es troben inesperadament un davant l’altre. Es miren però fan de no veure’s. En mil·lèsimes de segons broten records que ocasionen tensió en el retrobament… i es demanen si val la pena saludar-se.

ZONA ZERO: escrita i dirigida per Jaume Miró, i interpretada per Mateu Xurí i Maribel Servera. Sinopsi: any 2021; un pacte entre ON i MÉS els ha duit al poder a Son Servera. ON ha imposat assemblees i MÉS ha imposat que siguin glosades. S’espera una gran afluència d’espectadors al Teatre La Unió per, a causa del gran escàndol que plana sobre ell, votar l’enderrocament de l’edifici o la seva conservació. Però sobtadament i enmig del debat… sorgeix quelcom inesperat.

POTOCÂRI: escrita i dirigida per Manel I. Serrano Servera, i interpretada per Toni López, M. Bel Prieto i Carmen María Cabezas. Sinopsi: l’estiu del 1995, durant la guerra de Bòsnia, la població de Potočari -¬una localitat del municipi d’Srebrenica¬- fou declarada com a ‘zona segura’ per l’ONU. Però res més enfora de la realitat… Potočari fou la tomba cruel de 8.000 persones assassinades per l’exèrcit del general Mladic. Aquells fets passaren a la història com la ‘Massacre d’Srebrenica’. Ara, dues dones i un home que visqueren aquell estiu del 95 ens fan la seva particular confessió dels fets a Potočari.

Entrada: 10 € (taquilla a partir de les 19.30 h)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada