L’Espai 36 arriba als 5000 usuaris

L’obertura del nou centre cultural ha estat un èxit perquè ja disposa de 5175 usuaris

L’Espai 36, el nou centre cultural de Sant Llorenç, es va inaugurar el passat dimarts 15 de març per tal de reordenar les activitats i manifestacions culturals, oferint un espai polivalent d’ús col·lectiu per a associacions i per a la ciutadania.

Inauguració de les exposicions dels tallers del centre d'adults

Inauguració de les exposicions dels tallers del centre d’adults

L’acollida del centre cultural per part dels ciutadans ha estat un vertader èxit, ja que només en dos mesos i mig l’Espai 36 ha arribat als 5000 usuaris. Recordem que aquest espai polivalent dóna cabuda a activitats tan diverses com són la música, el teatre, la dansa, el cinema, les exposicions artístiques, les conferències, els cursos de formació, la presentació de llibres, els tallers, etc.

Concert a la terrassa de l'Espai36 amb el grup Tres i no res

Concert a la terrassa de l’Espai36 amb el grup Tres i no res

Les elevades xifres d’ocupació a totes les activitats i el poc temps que ha transcorregut des de la inauguració, demostren que l’Espai 36 està fent realitat les expectatives i els objectius pels quals va ser concebut.

Inauguració de l'Espai 36

Inauguració de l’Espai 36

Concretament al mes de març es van enregistrar els primers 1488 usuaris, repartits entre entre els diversos esdeveniments programats per a les jornades de portes obertes, que englobaven cinc esdeveniments musicals, tres cursos de cuina i un esdeveniment de dansa. Al mes d’abril van enregistrar-se 1951 usuaris entre cinc esdeveniments d’arts escènics, dues presentacions de llibres, un curs, una conferència, un documental i una reunió. Finalment, al mes de maig van ser 1736 usuaris els qui van participar a sis reunions, dos concerts, dues obres de teatre, dues exposicions, dues conferències i una taula rodona.`

Jornada de portes obertes

Jornada de portes obertes

Els propers mesos de juliol i agost, l’Espai 36 prosseguirà en les activitats però d’una forma menys frenètica, degut a la quantitat d’oferta de festes d’estiu del municipi.

La quinta de Don Joan

La quinta de Don Joan

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada