Rècord d’inscripció al II Campionat Ciutat de Manacor d’Scrabble

Entre els quaranta inscrits hi figura el campió de la primera edició, el sabadellenc Carles Cassanyes, considerat un dels millors jugadors del món en la modalitat clàssica.

Fa un any i mig que el Club Scrabble Manacor va començar a rodar i que continua en plena expansió. Arriben les Fires i Festes de Manacor i arriba també la data en què se celebra el campionat insígnia del club, que du el nom de la ciutat que l’acull. En la primera edició hi prengueren part denou participants, mentre que en aquesta segona, quan encara falten dos dies per al tret de sortida a la primera partida, ja s’ha duplicat la inscripció respecte de la de l’any passat: fins a 40 persones hi ha confirmat la seva participació.

En aquest segon campionat hi prendrà part Carles Cassanyes, vengut de Sabadell i que vendrà a defensar el títol que obtingué l’any passat. Cassanyes és ara mateix el número 3 en el rànquing de la Federació Internacional d’Scrabble i el número 5 en el rànquing del Barruf, senzillament, un dels millors jugadors del món de l’scrabble en català.

A banda de Cassanyes, també seran a Mallorca altres tres jugadors continentals, entre els quals hi ha el mallorquí Xavier Albons, resident al Principat. Albons va ser el millor debutant en el darrer mundial, on acabà en dotzena posició.

També hi està inscrita Maria Moll, campiona del I Campionat de Mallorca d’Scrabble en Català, celebrat a Porreres fa dos anys.

Entre els jugadors locals, hi seran Joan Pascual (campió de la ManaCup de l’any passat), Mateu Xurí, Maribel Servera o Antònia Riera (campiona del campionat Santa Pràxedis de Petra de l’any passat).

El campionat no hauria estat possible sense la col·laboració del Servei Lingüístic de l’Ajuntament de Manacor, que, a banda de col·laborar en qüestions logístiques, aportarà el local del Molí d’en Beió. Els guardons per als premiats han estat donats per Hiper Centro, la llibreria Món de Llibres, el celler de Son Sureda Ric, el guitarrista Damià Timoner, el taller d’art Dues Tintes, el vidrier Ignasi Galmés i l’artista Joan Riera Ferrari, que ha cedit el quadre que s’endurà el primer classificat.

A més, cada un dels guardonats s’endurà un exemplar del llibre Poesia clown, escrit pel professor, poeta, clown i jugador d’scrabble llucmajorer Jaume Vidal Forteza. Tots els participants seran obsequiats amb un exemplar de 100 qüestions de llengua, llibre recentment editat pel Servei Lingüístic de l’Ajuntament de Manacor.

Els trofeus han estat elaborats pel joier artesà Antoni Alzamora.

Les partides començaran dissabte que ve, al Molí d’en Beió, a partir de les deu del matí i s’allargaran, després de cinc rondes disputades segons el sistema suís, fins a les sis de l’horabaixa, hora en què tendrà lloc el lliurament de premis.

El termini d’inscripció romandrà obert fins dissabte mateix. Els interessats s’hi podran apuntar enviant un missatge de correu electrònic a scrabblemanacor@gmail.com

p1240530

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.