Continuen les Festes Patronals de Son Servera 2016, gran participació a la I Cursa popular serverina

Després de la Fires celebrades el dies 11 i 12, del 12 al 17 es dugueren a terme diferents activitats esportives. Tal i com ja fa informar card.cat, molta participació al XXV aniversari del concurs de ‘Cant de galls’ celebrat el dimarts 14. Va guanyar el gall ‘Llevant’ d’en Rafel Amer “es sineuer” amb 177 cants! Van participar-hi un total de 24 galls; 6 d’Artà, 1 de Montuïri, 1 de Son Carrió, 1 de Pollença 1 de sa Coma i la resta eren serverins.
El dimecres dia 15, a la biblioteca municipal en Jaume Miró, va presentar el llibre del manacori Tomeu Matamales, La família Amat, aconseguint una bona acollida entre el públic assistent.
El divendres dia 18 començaren “oficialment” les festes serverines amb la lectura del Pregó, a càrrec dels Xeremiers des Puig de Sa Font i l’actuació dels Castellers de Manacor. Sopar multitudinari a la fresca a la plaça de Sant Joan, els serverins duien el seu pa i taleca i l’ajuntament les taules i la música en viu que animà la vetlada.
El dissabte III Nit de Vins a l’Església Nova, amb tast de vins, tapes i la festa Màgic Revival dedicada al “heavy metal” dels anys ’80 amb molts de joves disfressats.
Dilluns dia 21 de juny, dins el programa de les Festes Patronals de Son Servera tingué lloc al Teatre La Unió de Son Servera un excel•lent concert de percussió dels alumnes de Maria Rosa Ballester, professora de les escoles municipals de música i dansa de Manacor i Son Servera.
Des de fa 15 anys la popular Rosi, és professora de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Manacor, i 10 anys de l’escola municipal de Son Servera.
A més dels actes culturals i musicals l’esport també tingué el seu espai, entre moltes altres activitats els serverins celebraren la I CURSA POPULAR SERVERINA, que va aconseguir un gran nombre de participants de tota la Comarca de Llevant.
El proper divendres 24, festivitat del Patró del poble Sant Joan, es donaran per acabades les festes amb la Missa i posterior concert de la Banda de Música de Son Servera a la plaça de Sant Joan.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada