Crònica : Croàcia-Espanya

Espanya fa un mal partit i perd (2-1).

Al darrer partit del grup D i amb una de les millors seleccons del torneig, Espanya desaprofità l’oportunitat de quedar primera i es complica i molt la seva contuinitat a la eurocopa de França.

Al primer temps A. Morata a una gran jugada de la selecció feia el 0-1 i al darrer alè de la primera part Croàcia feia un gol de aquests anomenats psicologics. I tant que ho va ser.

Al segon temps Espanya dominava sense crear massa perill amb Croàcia replegada i sortint a la contra fins que l arbritre s’inventà un penalt a favor de la “Roja” S. Ramos agafà la pilota per xutarlo, el porter Croat s’avançà i rebutjà el llançament i al minut 87 sense temps per la reacció Croàcia a una bona contra feia el 2-1 definitiu condemnant a Espanya a la segona plaça del grup havent-se d’enfrontar així a seleccions potents com Alemanya, Italia etc……..

Breus:

Comencen els fitxatges.

El Cardassar barata de porter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.