Entrevista a Natalia Troya, candidata socialista per Mallorca al Senat

Natalia Troya, és la primera persona de la Comarca de Llevant que va de cap de llista al Senat. El dissabte dia 11 de juny , al passeig Marítim de Cala Millor, els socialistes obriren campanya electoral i celebraren el primer any d’ajuntaments del canvi, com denominaren aquesta etapa. Assistiren tots els batles i batlesses socialistes de Mallorca, més de 100 regidores/es, i els candidats al Congrés i Senat, a més de la secretària general, Francina Armengol. La protagonista sens dubte va ser la calamillorera Natalia Troya, candidata socialista per Mallorca al Senat, i actual batlessa de Son Servera.

Natalia, és Diplomada en Relacions Laborals i llicenciada en Dret. Membre de l’Executiva dels Socialistes de Mallorca.
cartell-Natalia-candidata-Senat-crop
Natalia, satisfeta del suport que li van donar els seus companys en el míting celebrat a Cala Millor?

Contenta i agraïda de l’assistència de tots els meus companys. Va ser molt satisfactori veure com tots ells es desplaçaven fins a Cala Millor per demostrar-me el seu suport en aquesta nova etapa política.
Com es va decidir la seva elecció per encapçalar la llista al Senat?
M’ho va proposar la Secretaria General de la Federació Socialista de Mallorca, a la qual cosa vaig acceptar amb molta d’il•lusió i responsabilitat, i més quan els meus companys varen votar a favor de la proposta. Vaig assumir un compromís difícil però convençuda que és possible recuperar l’espai que varem perdre en les eleccions de desembre. Hem demostrat durant aquests mesos que som l’única alternativa de canvi a les polítiques del Partit Popular. Així que em present amb ganes, força i coratge per ser la veu de Mallorca al Senat i per reclamar, governi qui governi, tot el que correspon a les nostres illes.
Com afronta aquest nou repte?
De manera realista perquè sabem que hem de recuperar el que hem perdut, però tenim un projecte de canvi, de futur, un projecte d’esquerres pensat per i per a les persones. Per això confií que el 26 de juny la gent valorarà els nostres 137 anys d’història, la nostra experiència de govern i la nostra capacitat de gestió.

A Cala Millor celebràreu el primer any de govern dels ajuntaments socialistes i el seu primer any de batlessa. Com valora aquest primer any de govern?

Fa un any Son Servera va tenir la seva primera dona batlessa i m’omple d’orgull representar com a dona i com a socialista aquest canvi. Ha estat un any intens, he treballat molt a peu de carrer escoltant els problemes de la gent, aproximant l’Ajuntament a la ciutadania i convertint-nos en un instrument perquè els serverins i les serverines puguin resoldre els seus problemes. Hem potenciat la política de proximitat, del tu a tu. Crec que quan la gent parla i es mira als ulls és quan s’entén de bon de veres.
Com a candidata al Senat pel PSOE, què li agradaria aportar?
M’agradaria ser la portaveu de Mallorca per reivindicar un millor finançament per a la nostra comunitat i un major suport per lluitar contra la insularitat; també lluitaré per transformar el Senat perquè es converteixi en una cambra territorial on totes les comunitats tinguin representació i per tal de poder analitzar i resoldre els problemes dels diferents territoris que conformen el país.
Com va la campanya electoral?
És una campanya en la qual els candidats estam a peu de carrer, perquè crec que la gent està cansada de grans mítings i desplegaments electorals, i perquè hem d’estar a prop de la gent.
Què li agradaria transmetre als electors indecisos?

Que pensin en la història d’Espanya i que pensin en els èxits que ha aconseguit el Partit Socialista. Que pensin en les beques, en l’educació i la sanitat públiques, en les pensions i en el nostre estat de dret i benestar. Darrere de cada un d’aquests èxits hi ha el Partit Socialista.
Un motiu per votar el PSOE?
Per un motiu molt important: perquè som l’única alternativa amb propostes reals a les polítiques de retall i menyspreu del Partit Popular.
13450038_10209636370536823_8636807902462328018_n

 

13445506_10209636370216815_2759153722315499606_n (1)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.