Suport a la diversitat sexual

L’Ajuntament de Sant Llorenç dóna suport al desenvolupament, respecte i visibilitat de la diversitat sexual i de gènere desplegant la bandera de l’Orgull.

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha volgut expressar el seu compromís de suport a la lluita de les associacions LGTBIQ en el marc de la política municipal i per això, avui dematí i coincidint amb la celebració de l’Orgull, ha hissat la bandera multicolor a la balconada de la casa consistorial i també a les delegacions de Son Carrió i sa Coma.

L’Ajuntament posa així de manifest el seu compromís en el desenvolupament del que s’exposa a la Llei per garantir els drets de lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals per eradicar la homofòbia, transfòbia i bifòbia construint un camí d’inclusivitat i de normalització per poder rebutjar en el municipi: l’homofòbia, la transfòbia i la bifòbia.

Dijous dia 30, l’equip de govern també presentarà en el ple de la corporació una moció redactada per Ben Amics per consolidar la representació simbòlica que avui migdia s’ha viscut al terme municipal, i donar suport al col·lectiu LGTBIQ. Ben Amics és una associació que fa més de 20 anys que està present a la nostra comunitat, i desenvolupa una tasca activa de lluita activa als col·lectius LGTBIQ

L’Ajuntament també es comprometrà, amb la seva aprovació, a promoure pràctiques educatives, formatives, de sensibilització dins les àrees municipals i la resta d’entitats públiques.

Des de l’Ajuntament entenem que tot i que s’ha avançat en drets i garanties encara manca per consolidar i normalitzar en aquest camp i és per aquest motiu que ens sumam a la proposta de Ben Amics.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada