Protesta contra les ràtios

És vera que han llevat el TIL, que han donat més suport als docents, i hem pogut fer un alè després dels atacs continus del govern Bauzá, però hi ha coses que es van prometre (i totalment indispensables) que no s’han complit i per això alguns docents no se senten del tot satisfets i mostren el seu desacord amb l’actual govern. Sobretot es tracta dels temes de les ràtios (número d’alumnes dins l’aula) que no ha minvat pas  i per això ens queixem. A la pàgina de l’Assemblea de docents  podeu trobar diversos exemples de centres que s’han queixat  de la seva situació (enllaç). Jo us deix la foto, ben de color verd,  que en senyal de protesta es va fer a  l’IES Porto Cristo: 

IMG-20160630-WA0000PD: No estaria de més que alguns sindicats fessin un poc  més de renou sobre aquest tema. És per coses així que es va haver de crear una assemblea com la dels docents.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada