La justicia no és igual per a tots

Quan farà gairebé un any dels escorcolls realitzats a l’ajuntament de Sant Llorenç sembla que es repeteix l’història. Avui hi havia escorcolls a diferents ajuntaments de l’estat i el procediment era gairebé el mateix dels que hi hagué a Sant Llorenç: Una entrada espectacular de les forces de l’estat al consistori per recollir una documentació que perfectament haguéssin pogut aconseguir sense violentar a ningú, amb la peculiaritat de que els periodistes ja sabien dels escorcolls, ho havien publicat als mitjans i eren al lloc dels fets, abans que la pròpia policia.

Però girem la truita. Aquesta mateixa setmana ha dimitit la cúpula del Partit Popular de Palma després de veure’s implicada en el cas que investiga la presumpta corrupció de la capital mallorquina. Hi ha hagut cap escorcoll a la seu del PP a on segons les informacions es reunien les dues parts implicades? Es va registrar mai la seu del PP de Palma pel cas Palma Arena o la seu del PSOE andalús pel cas del EREs? No.

Cal respectar SEMPRE la presumpció d’innocència, no és qüestió d’atacar uns i defensar els altres, qui la feta, sigui qui sigui, que la pagui. Però és bastant evident que ni els mètodes, ni els procediments són els mateixos.

La justicia, ni de lluny, nó és igual per a tothom.

Escorcolls ajuntament Sant Llorenç

Dimiteix la cúpula del PP de Palma

Escorcolls ajuntament de Tortosa i l’Ametlla de Mar

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada