La delegació de sa Coma estarà tancada durant un mes degut a les obres d’ampliació de la biblioteca municipal

La delegació de sa Coma estarà tancada durant un mes degut a les obres d’ampliació de la biblioteca municipal. A partir de demà, el servei d’atenció a la ciutadania (SAC) es traslladarà al departament de la Policia Local, a sa Coma, per poder oferir un millor servei als usuaris.

La Biblioteca Municipal de sa Coma es troba ubicada al primer pis de la delegació de sa Coma i comparteix planta amb el servei d’atenció al ciutadà i els departaments municipals de Serveis Socials i Medi Ambient, que es traslladaran a l’Espai 36. Per poder realitzar l’ampliació i posterior redistribució de l’espai es redueix el passadís d’accés a la biblioteca i als departaments esmentats. Això permetrà incrementar la superfície de la biblioteca en 30 metres quadrats i també poder construir un despatx per el delegat de sa Coma.

L’ampliació d’aquesta instal·lació és un dels acords que va adoptar el pacte de govern municipal.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada