Què en trobau?

L’Ajuntament, aprofitant la posada en escena de la nova concessionària, ha decidit posar mà al problema del fems amb la següent fórmula:

“Llevar tres àrees de fems (les de devora el tennis, Sa Cova i la del carrer Eivissa) per així potenciar la recollida porta per porta i el punt verd per a les cases de foravila” (ampliació de la notícia)

Creieu que és la solució òptima? Pensau que la gent si no té tants contenidors no s’acomodarà tant  i farà el “porta per porta” o bé pensau que ara els pocs contenidors que queden encara estaran més plens a vessar?

I la gent de foravila s’adaptarà a l’horari del Parc Verd (que s’ha ampliat de  9 h a 13 h i de 15 h a 18 h de dimarts a diumenge, el dilluns està tancat)?

I a sa Costa se solucionarà finalment el problema amb aquestes mesures?

Opinau a través dels comentaris i donau el vostre punt de vista!

2 pensaments a “Què en trobau?

  1. Ja ho vaig dir, crec que no és una solució, sinó una raresa pròpia d’un fill únic i mimat. Dins es poble sa recollida selectiva se va instaurant i va millorant, acaba essent còmode treure sa brossa a davant es portal.
    A jo m’anirà més bé tirar sa brossa a Manacor quan vagui a fer feina que haver d’anar a nes punt verd. Al final es meu poble no me servirà ni per tirar sa basura! I que vol dir que hi hagui horaris? Me baixaran es imposts si faig un viatge cada dia a nes punt verd?
    I quin percentatge de població llorencina és rural? Un 20? 30? Posaran 15 contenedors a nes punt verd?
    Jo crec que es contenidors estaven bé on estaven, falta buidar-los a diari! Com per tot! I fer contenidors nets amb aigua a pressió ben sovint.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.