L’energia de la dansa aquest juliol a l’Auditori sa Màniga

Activitats de dansa internacional, jove i fresca

Aquest mes de juliol l’Ajuntament de Sant Llorenç presenta les activitats de dansa a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor. Ja podeu consultar tota la programació a la web www.samaniga.es.

Si hi ha un espectacle que ens sorprendrà serà ICEBERG, de la Companyia ES (Girona). És un espectacle que representa aquella cosa que veim allà a l’horitzó, però que en realitat no. Aquella cosa que creim poder agafar però que en realitat mai no ens hi arribarien els braços. Aquella informació que sempre falta i que sempre hi va ser, esperant davall l’aigua. Una persona, rondant un iceberg, i al contrari. Fent voltes, esquivant, evitant l’inevitable. Iceberg, quan finalment comença el màgic enfrontament amb la realitat. L’espectacle tindrà lloc el dimecres 13 de juliol, a les 20.30 h, a la Plaça de l’Auditori. L’entrada és gratuïta.

Per altra banda, el V STAGE INTERNACIONAL DE DANSA (Dansamallorca) tindrà lloc de l’11 al 15 de juliol. No us perdeu la mostra dels tallers de l’Stage, un espectacle molt atractiu, on es combinaran les millors peces de les classes de contemporani, modern jazz, hip hop, duets, dansa inclusiva i africà. Aquesta mostra, serà el divendres, 15 de juliol, a les 20.30 h a la Plaça de l’Auditori. L’entrada és gratuïta.
V Stage internacional de dansa, de l'11 al 15 de juliol a l'Auditori sa Màniga

V Stage internacional de dansa, de l’11 al 15 de juliol a l’Auditori sa Màniga

V Stage internacional de dansa, de l'11 al 15 de juliol a l'Auditori sa Màniga

V Stage internacional de dansa, de l’11 al 15 de juliol a l’Auditori sa Màniga

Les actuacions del mes acabaran el divendres, 29 de juliol, a les 21 h amb EL LLAC DELS CIGNES del Ballet de Moscou (Rússia). Aquest espectacle de dansa és sens dubte el ballet més estimat de tots els temps. La seva història encantada recorre tota la gamma d’emocions humanes, i la música de Txaikovski, “el més admirat compositor de música de ballet en la tradició clàssica que mai hagi existit”, està plena de melodies molt apropiades per dansar, i summament belles i agradables d’escoltar. Amb els millors solistes russos que integren la companyia, ara tendreu una oportunitat única per veure l’obra més representada de tota la història del ballet. Les entrades costen 20 € (grups + 12) i 35 €, i les podeu comprar a la taquilla o a la web www.4tickets.es/balletdemoscu.

El llac del cignes, a l'Auditori sa Màniga, divendres 29 a les 21 h

El llac del cignes, a l’Auditori sa Màniga, divendres 29 a les 21 h

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada