Piscina municipal

Com a ciutadana de Sant Llorenç i usuària de la piscina municipal estic indignada: indignada perquè a defora hi ha un cartell ben “mono”, plastificat i tot, on especifica que no es pot entrar menjar dins les intal·lacions i la setmana passada uns usuaris havien entrat i consumit mig mercadona, meam qui és el valent que els hi diu res; indignada perquè només hi ha un separador de carrils, bé, dos, un que no arriba i un altre que està més embullat que jo; indignada perquè cada pic que vull nedar (tan dret tenim els que volem nedar de poder fer-ho com els que volen pegar bot a poder-ne pegar) he d’anar esquivant pilotes, matalassos i d’altres éssers; indignada per la incapacitat o manca de voluntat per trobar-hi una solució; enfadada per la mancança de mesures higièniques, per què per quasi totes les piscines municipals és obligatori l’ús de gorra de bany i de bolquers aptes pel bany i aquí no? Per no parlar dels qui es banyen amb roba interior, que no són dos ni tres… Enfadada perquè degut a aquesta manca de mesures avui no s’ha evitat un problema i bé s’haurà de buidar tota la piscina o s’haurà d’hiperclorar…en fi, seguiré esperant respostes…i, com cada anys, hauré d’anar a nedar a Artà…mira, ells ens tiraven els fems aquí i noltros anam a nedar allà.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada