Reciclatge a les vivendes vacacionals

L’Ajuntament de Sant Llorenç llança una campanya per potenciar el reciclatge entre les vivendes vacacionals

L’Ajuntament de Sant Llorenç ha llançat una campanya per potenciar el reciclatge i les bones pràctiques entre els turistes que s’allotgen a les vivendes vacacionals. Al terme de Sant Llorenç hi ha al voltant de 1.342 places censades a cases vacacionals.

La setmana passada, l’Ajuntament va retirar tres àrees d’aportació de residus ubicades al nucli de Sant Llorenç per cercar un increment de l’índex del reciclatge i millorar la imatge de cara a la temporada turística. Demà està previst que s’elimini una quarta àrea ubicada a ses Rotes Noves.

El regidor de l’àrea de Medi Ambient, Mateu Frau, recordà que “per les vivendes ubicades a fora vila a diferència de les d’urbà, ja que no hi ha servei de recollida dins rústic només es paga la part del tractament de la taxa de residus. És per aquest motiu que és necessari informar a aquests usuaris del lloc on poden dipositar els seus residus”.

Per aquest motiu, els propietaris i turistes que s’allotgen a zona rústica se’ls demana que dipositin els residus, correctament separats, a les instal·lacions del Punt Verd.

Targeta identiticativa

L’Ajuntament ha editat 4.000 fulletons en quatre idiomes, català, castellà, anglès i alemany per repartir entre els usuaris. Els fulletons inclouen, a més de la informació, horaris i ubicació del Parc Verd, consells de com s’ha de dur a terme el reciclatge.

Totes les vivendes vacacionals rebran una targeta identificativa perquè els clients puguin emprar-la i dipositar els residus en el Parc Verd. El regidor recorda que “l’ús del Parc Verd és únicament pels residents del terme municipals i amb aquesta targeta es podran identificar aquests usuaris temporals que s’allotgen a les vivendes vacacionals”.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada