Arranquen les Festes del Carme a Cala Bona

festes carme

Aquest dijous, 14 de juliol, comencen a Cala Bona les tradicionals festes de la Mare de Déu del Carme, que es perllongaran fins diumenge dia 17. Durant aquests dies s’organitzarà un ampli ventall d’activitats, com ara cercaviles, balls, jocs infantils, un espectacle de focs artificials i la tradicional processó marítima acompanyada de la banda municipal de Son Servera.

A banda d’això, divendres s’oferirà un gran sopar de fideuada a tots els assitents, els quals podran aconseguir els tiquets (que inclouen un plat de fideuà, aigua, vi, fruita i dolç) per 6 euros als punts de venda habituals: l’ajuntament de Son Servera, els bars Sureda, Nàutic i Thalassa de Cala Bona i l’Oficina de Turisme de Cala Millor.

El dissabte, just després dels focs artificials, tendrà lloc la festa Beach Club Party a la platja accessible de Cala Bona. Ja com a cloenda, el diumenge a les 22.00 se celebrarà al moll de pescadors una Nit d’Havaneres i Rom cremat.

El regidor de Fires i Festes, Francesc Riera, ha explicat que “les festes del Carme són unes dates molt especials i emblemàtiques per als ciutadans de Son Servera i també per a molts visitants que vénen de fora. Si per les festes de Sant Joan la gent va fins al poble per participar en les diverses activitats, en aquesta segona cita de l’estiu tothom es desplaça fins a Cala Bona per gaudir intensament d’aquesta celebració de tradició marinera i tan arrelada al nostre municipi”.
cartell festa cala bona

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada