Visita a l’Auto-safari de sa Coma

Pel divendres dia 22 de juliol, dins el programa de les Festes de sa Coma hi havia l’oferta d’una visita gratuïta a l’Auto-safari de sa Coma, amb sortida del Centre Jove. Fa quasi 50 anys que es va inaugurar el safari de sa Coma, i avui alguns nins i nines l’han visitat per primera vegada.
Auto-Safari de sa Coma
El 31 d’octubre de 1967 l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar aprovà el Pla general de la zona costanera.
Aquell mateix any empresa una alemanya dedicada al transport d’animals africans destinats als zoològics europeus va llogar un terreny a sa Coma per l’aclimatació dels animals.

13754076_660578754116983_6433260887946836820_nEl 23 d’agost de 1968 s’aprovà el Pla parcial de sa Coma, el que va determinar que els terrenys (situats al començament de l’avinguda de les Palmeres) on hi havia els animals s’adaptessin per fer un parc obert al públic. Així doncs, el 9 de maig de 1969 es va inaugurar l’Auto-Safari de sa Coma. Tot d’una tingué una gran acceptació tant dels turistes com dels propis mallorquins. Al principi hi havia antílops, estruços, zebres, babuins, hipopòtams, ximpanzés, rinoceronts, girafes, etc., a més de tota una sèrie de rèptils i felins, que la majoria dels mallorquins només havien vist al cinema.
L’Auto-Safari fa un anys canvia d’emplaçament (just al costat de la carretera a la sortida de sa Coma) oferia i ofereix, a més, un espectacle i ha estat reconegut com una excel•lent oferta turística complementària per la promoció de la nostra zona costanera, oferta que el passat mes de maig va complir 47 anys.

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada