La cançó de la setmana

Avui us present una versió que el grup català Dorian ha fet del seu propi tema A cualquier otra parte. A més, en el vídeoclip d’aquesta nova versió han comptat amb la cal·laboració dels famosos (i guapos) actors Daniel Brühl (Malditos Bastardos, Salvador (Puig Antich), Good bye, Lenin!...) i Maria Valverde (Tres metros sobre el cielo, La flaqueza del bolchevique…).

I és que A cualquier otra parte és un dels gran hits d’aquesta banda catalana que han recuperat per celebrar el seus deu anys de carrera. Si ho recordau, ja en xerràrem en una alta ocasió definint-los com una de les bandes punteres de l’indie estatal i un gran exemple de pop electrònic (a pesar que aquí es mostren molt més acústics).

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada