L’Espectacle de l’escola de dansa de Maria Duran, tancà les multitudinàries Festes de sa Coma 2016

Acaben les Festes de sa Coma 2016. Les Nits Multiculturals comptaren amb gran nombre de visitants de tota la comarca durant el dos dies. A més, tots els actes varen estar molt encertats i animats.

page MoniqueLa demostració de ball de bot i el ball obert amb la música de Tramudança va acabar de contribuir a una vetllada dedicada a les nostres tradicions i folklore que sens dubte varen immortalitzar amb les seves càmeres fotogràfiques els nombrosos estrangers assistents a la festa.

Dins aquesta setmana de festes hi ha hagut actes per a totes les edats. Sense oblidar els nombrosos actes esportius.

El Ball en línea a càrrec de l’Escola de Ball Jaume i Aina, va fer ballar a gent de tota la comarca, les llorencines i carrioneres no aturaren durant dues hores demostrant que són molt bones alumnes. Les comarines eren poquetes les que s’atreviren a sortir a ballar. Amb canvi a les berbenes, si que hi havia molts de comarins i comarines que ballaren de valent. l’espectacle de Dansa “Monique…Un Retorn Brillant” de l’escola de dansa de Maria Duran, es va posar el punt i final a unes multitudinàries Festes de sa Coma 2016.

Durant quasi tots els dies de festa l’Associació de Veïnats de sa Coma, i l’AMIPA Punta de n’Amer muntaren les seves paradetes.

Enhorabona a la Comissió de Festes de sa Coma, i fins l’any que ve.
Fotos: Ball en línea


Fotos: Dansa

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.