Nins i nines de la zona costanera han assistit a les activitats d’estiu de RADsport de Son Servera

Durant tots els matins del mes de juliol, per proximitat, molts de pares de la zona costanera de Sant Llorenç des Cardassar han optat per a dur als seus fills al Complex Esportiu RADsport de Son Servera a les “Activitats Esportives d’Estiu ” per a nins i nines de 3 a 12 anys.
Durant tot el mes han realitzat diferents activitats. En tractar-se d’un centre esportiu els nins i nines aprenen els hàbits de vida saludables, a la vegada que es diverteixen.
Són molt diverses les activitats que han realitzat al llarg de tot el mes, des d’iniciació esportiva (futbol, bàdminton, hoquei, rugbi,bàsquet, etc …), jocs aquàtics, sortides en bici, educació viària, tallers, iniciació al salvament i socorrisme, fins a una de les millor acollides pels nins i nines, com és el piragüisme i pàdel surf dins de la piscina.
Des de RADsport incideixen que l’important és que els nins s’ho passin bé, que arribin a casa i que els diguin als pares “que bé m’ho he passat avui “, alhora que es treballen diferents habilitats,es tracta d’inculcar hàbitats esportives, ja que estan en una edat en la qual ho aprenen tot molt aviat.
Felicitacions a la direcció i monitors de RADsport que any rera any, estimulen la imaginació dels nins i nines amb nous jocs i activitats.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada