Celebrat a l’Església Nova de Son Servera el 24è Festival de Bandes de Música

El dissabte 30 de juliol, a l’Església Nova de Son Servera és va celebrar la 24è edició del Festival de Bandes de Música. Una edició especial que va propiciar el retrobament de les bandes de música de s’Almudaina, Son Servera, i de la banda de la Unió Musical Lira Realense de Real (València). Ja que la banda valenciana va uns mesos va ser l’amfitriona de les bandes mallorquines.
L1390La primera part del concert fou a càrrec de la banda valenciana dirigida per David Moltó Romero, interpretaren de forma magistral: Peña Vinaza de M. Puig Yago, Concerto d’Amore de Jacob de Haan, i Anem de M. Asíns Arbó.
La segona part del concert va sorprendre al nombrós públic assistent al concert ja que la Banda de Música de s’Almudaina dirigida per Toni Aznar, va unir als seu músics amb els de la Banda de Música de Son Servera, i el seu director Joan Antoni Ballester, i actuaren conjuntament dirigint dues peces cada director. Interpretaren: Olímpic Spirit de J.Williams, Èo de J. Martorell, Tercio de Quites de R. Talens, i Fate of the Goods de S. Reineke.
Un gran concert que ompli, un any més, de música i màgia l’Església Nova de Son Servera.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada