Cala Millor celebrà les festes de la Mare de Déu dels Àngels

Del 29 de juliol al 6 d’agost, Cala Millor celebra les Festes de la Mare de Déu dels Àngels. Per als més petits el divendres dia 29, es va instal·lar un parc aquàtic infantil darrera el Centre Cívic, i per als joves, el vespre, un Torra-rock a la platja organitzat per l’associació juvenil “Quatre Mans”.
El dissabte dia 30 a les 20h, es va celebrar a la Plaça Eureka una missa en Honor de Santa Marta, patrona dels treballadors de l’hostaleria. Seguit del Sopar Solidària als jardins de la parròquia.
El diumenge dia 31 de juliol, a la parròquia concert a càrrec de “Agrupación Musical de Nuestra Señora de la Esperanza” de Palma, seguit de Missa Solemna en honor de la Patrona de Cala Millor la Mare de Déu dels Àngels, la missa fou concelebrada per Fra Tomeu Pastor, Fra Toni Riera, i l’actual rector de la parròquia Fra Pere Vallespir. En acabar la missa processó solemne pels carrers i passeig marítim de Cala Millor, acompanyats per la banda de l’agrupació musical, al llarg del recorregut fou seguida per nombrosos turistes. Acabada la processó ball de bot i refresc amb ensaïmada per a tothom.
La concentració de Food Truck (cuina sobre rodes) al pàrquing de la plaça Mallorca del diumenge vespre fou la novetat de les festes.
Per al divendres dia 5 d’agost, està previst a la plaça Mallorca les I Olimpíades Rurals, i a la plaça Eureka el tradicional sopar a la fresca a benefici de l’Associació Contra el Càncer, i ball amb el grup Cha-Cha-Cha.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada