Què en trobau?

En el darrer Ple, el PP va posar un tema polèmic damunt la taula. Davant l’escassetat d’aigua existent, com ha d’actuar l’Ajuntament a la cursa Més sans que un gra d’all? Com a institució ha de tirar aigua? Ha de prohibir o recomanar als veïns que no en tirin o en moderin l’ús? O com que és una festa que només es fa un pic a l’any s’ha de permetre? 

Debateu a través dels comentaris!

4 comentaris a “Què en trobau?

  1. Mem, siguem seriosos. L’aigua que es tira durant aquesta festa amb prou feines ompliria 3 piscines (no gaire grosses). En qualsevol cas es pot demanar que se’n moderi una mica l’ús, però poca cosa més. Si hem de dur totes les coses a aquests extrems no podrem sortir de ca nostra.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: +3 (de 9 vots)
  2. Jo trob que cada gota compta, així que crec que no s’hauria de tirar aigua. Evidentment, no crec que l’Ajuntament ho hagi de prohibir, entra en la conciència de cada un el que ha de fer.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: -1 (de 3 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada