Dos policies llorencins salven un turista

A vegades a la revista, encara que sigui de manera indirecta, surt el nom de la Policia de manera negativa: que si  falten efectius, no es posen multes, denúncies… Per això no està de més destacar avui la bona notícia que surt  al Diario de Mallorca.

Recordau aquell turista en estat crític a una piscina de Son Moro? Idò resulta que ha pogut salvar la seva vida gràcies, en gran part, per la ràpida intervenció de dos policies del cos llorencí. Tant bé van fer la seva feina que fins i tot van ser condecorats amb un merescut ram de flors. Els podeu veure ben contents a continuació:

enllaç 

4 comentaris a “Dos policies llorencins salven un turista

 1. Fa pocs mesos, a Sant Llorenç, just davant s’ajuntament, dos policies i tres joves des poble varen “salvar sa vida” a un jove marroquí empadronat a nes poble, que estava en aturada cardíaca. Però això no surt a nes medis, ni reberen rams de flors. Sa doble moral.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +2 (de 4 vots)
 2. La de policia local és una feina massa vegades poc valorada tant des de la gent del carrer, com des de les institucions.

  Enhorabona.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +3 (de 3 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada