Avui projecció del film “La nit de Sant Llorenç” a l’Espai 36

Dimarts, 9 d’Agost 2016 19:30 h.
Localització: Espai 36 .

Projecció de la pel•lícula La nit de Sant Llorenç, dirigida per Joan Barceló sobre un guió d’Antoni Riera Nadal.

“Llargmetratge “LA NIT DE SANT LLORENÇ : “El doctor Gomis és un conegut psiquiatre que viu obsessionat per un jove pacient desequilibrat al qual és incapaç de guarir. El jove ingressa a l’Hospital quan era un aterrit i confús nen petit que necessitava tractament. Veu que se li presenta l’oportunitat de conèixer-lo millor quan després d’una fugida intenta seguir els seus passos. El doctor Gomis arriba a conèixer la terrible veritat del seu pacient i al mateix temps la seva. Un intrigant thriller que fins al final no deixa indiferent a l’espectador.”

Dirigida per Joan Barceló Rigo. Guió d’ Antoni Riera Nadal, adaptada per Antònia Galmés Truyols, banda original per Barbara Duran Bordoy. Amb Lluc Rosselló, Antoni Truyols, Xisca Rotger, Cecília Genovart, Aina Parera Galmés, Aina Genovart Martinez, Júlia Febrer Bausà, Marga Alaja Toni León Magaña, Catalina Riera Roig, Joan Carles Bestard Bosch, Roger Berenguer, Jaume Cortes Zazo, Clareeta CaldenteyJoan Sansó, Pedro Mesquida Rafael Blanes Castañer .amb la col•laboració de Marina Canovas Galmés.M Mar Vanrell Santos, Aina Maria Perelló, David Riera

La nit de Sant Llorenç

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada