La cara més trista de les Festes

Les Festes haurien de ser tot disbauxa i alegria, però des de fa cert temps es repeteixen uns actes de vandalisme al poble que no cessen any rere any. És la cara trista de les nostres Festes. 

Un any més els veïns del Carrerillo i voltants ens han fet arribar una sèrie d’imatges d’actes vandàlics succeïts a la zona: brutor escampada per tot, jardineres rompudes, pixat i, fins i tot, finestres i portes espenyades.

Els veïns denuncien que això es produeix any rere any i temen que avui vespre es torni a repetir. A partir d’aquests fets potser no estaria malament que la Policia reforcés aquesta zona a les darreres hores de la revetla.

5 comentaris a “La cara més trista de les Festes

 1. S’ha de dir que a la nostra zona de policia n’hi havia, com a mínim fins a la 1 de la nit. Sembla que alguns dels qui bevien alcohol pel carrer, devers les 2 no els hi bastà i també posaren la música del cotxe a tota. Per sort tan sols va durar uns 10 minuts.

  Si es fan berbenes la brutor per desgràcia pareix que és inevitable, però el tema de les destrosses és greu.

  Potser si els grups musicals que sonen donéssin una mà i recomanessin un comportament més civic ajudaria bastant.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +5 (de 5 vots)
 2. potser si l’ajuntament es poses un poc les piles també ajudaria, venga que amb d’altres temes sabem ser força més crítics…venda d’alcohol a menors i tothom mira a un altre costat, botellot a go-go, policia fins la 1? quina gràcia!, però si la marxa dura fins les 7!! a canostra ens han robat no un, dos cops, això sí l’avaluació interna els hi dóna una puntuació de més d’un 7 bravo!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +2 (de 4 vots)
  • Només 2 apunts: diu “com a mínim fins a la 1.
   De la venda d’alcohol a menors no en tenc constància.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: 0 (de 2 vots)
 3. La policia va estar tot el vespre, solapant amb el torn de matí amb nombrossos efectius, apart de protecció civil.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 2 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada