Acte poètic i musical per a la recuperació de la memòria històrica

El passat 11 d’agost, a l’Estació tingué lloc l’acte poètic i musical per a la recuperació de la memòria històrica que, des de l’any 2009 organitza la delegació de l’Obra Cultural Balear de Sant Llorenç.

Enguany l’acte comptà amb una lectura de poemes a càrrec de Clara Santandreu, Bàrbara Servera, Maria Àngels Cànaves i Josep Cortès que llegí un poema propi “Sonet amb llista”.

Les lectures poètiques comptarem amb l’acompanyament musical de Maria Eugènia Jaume i de Cecília Genovart que interpretaren diverses obres al clarinet arranjades per Toni Genovart, del qual interpretaren la Jota menor.

A continuació  el grup del curs de teatre d’estiu de la Sala La Fornal, dirigit per Joan Gomila dugué a terme la lectura dramatitzada “La maternitat d’Elna”, dramatúrgia de Joan Gomila a partir de l’obra d’Assumpta Montellà. Les intèrprets foren: Xesca Forteza, Mercè Rojals, Francisca Juan, Tonina Siquier, Maggie Adrover, Xesca Gàndara i Antònia Nadal.

Les cançons de l’obra de Joan Fullana, “Negret de Guinea”, sobre la vida i l’obra de Guillem d’Efak, interpretades pel mateix Fullana i per Gori Matas varen cloure l’acte de poesia, música i teatre. A continuació es serví una copa de cava i es degustaren les llunetes fetes per Francisca Grimalt.

Un any més l’èxit de públic i la qualitat de l’espectacle fan d’aquest acte una cita imprescindible a les festes de Sant Llorenç.

Vídeo de Serafí Lliteres. Enllaç a Google Fotos

[peg-gallery album=”http://picasaweb.google.com/data/feed/api/user/115735431959791905565/albumid/6318953911966363057?alt=rss&kind=photo” ]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.