La cançó de la setmana

La setmana passada ja juntàrem literatura i música amb Albert Camus i The Cure, i avui feim el mateix amb la poesia de Gil de Biedma  i el rock de Loquillo.  I és que si un s’endinsa en la carrera del cantant de l’Hospitalet veurà que la seva música és més que una simple jaqueta de cuir i cançons com Rock and roll Star o Cadillac Solitario (que també). De fet, no té un, sinó dos àlbums de poemes versionats: La vida por delante i Con Elegancia. De fet, d’aquest darrer ja vos en vaig posar un exemple amb una col·laboració amb Maria del Mar Bonet a partir d’un poema de Pere Quart.

Aquest pic, però, us oferesc  una adaptació d’un tema preciós de Gil de Biedma, No volveré a ser joven,  que xerra dels dur pas de l’esbojarrada i despreocupada joventut a la vellesa que volguem o no algun dia hem d’acceptar. Curiosament, també, és un dels meus temes preferits de la 2a etapa de Loquillo (ja sense el compositor Sabino Méndez i acompanyat pel molt més crepuscular Gabriel Sopeña).

Aquí us deix el tema amb la lletra subtitulada ja que vull que li presteu atenció (també a l’èpica veu que posa el Loco i el genial solo de saxòfon):

Un comentari a “La cançó de la setmana

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada