Foto denúncia

Un particular que vol conservar l’anonimat ens fa arribar una foto denúncia del tallament indiscriminat -o potser hauríem de dir discriminat ja que les tallaren el dia abans del castell de focs-, de branques de les savines que es troben situades al Passeig Neptú.

IMG_4621-1arbre tallat IMG_4624arbre tallat IMG_4625-1arbre tallat

 

10 pensaments a “Foto denúncia

  1. Hola.. No es, ni la primera, ni la segona, ni la tercera vegada , que aixó pasa,,, Peró el Senyor de BI BA BO,, només les poda ,,,, NO PASSA NAAA.

  2. Quina p*** vergonya i de ben segur que s’ajuntament ni ningú li farà pagar per aquesta barbaritat… Li haurien de possar un cartell de 10m x 10 m per l’any que ve no puguin veure la mar ni focs ni res.

    A quí s’ha de denunciar aixo?

  3. És molt trist que això quedi com un fet anecdòtic per a parlar-ne un cap de setmana i que passa després…..Res. Indiferència per part de costes i L’Ajuntament.

  4. Quina poca vergonya!! Això de voler preservar l’anonimat encara em fa més mal de panxa ç… de què o de qui tenen por? lamentablement l’únic que es pot fer es denunciar-ho a l’ajuntament (o a instàncies superiors). Què hi diu l’equip de govern?

    • Mal de panxa per s’ anonimat? Gràcies a n’aquestes fotos s’ ha Sabut tot això. Anònim o no ha fet una bona feina. Tothom s’ hauria de involucrar. Entre tots per ventura s’ aconseguiria qualque cosa.

      • Crec que no m’he explicat bé, no és una crítica cap a les persones que es volen mantenir en l’anonimat: estan en tot el seu dret de fer-ho i, com bé dius, si no fos per elles aquests fets es desconeixerien. Ara bé, repetesc, de què o de qui es té por? Una societat que té por a donar a la cara encara més quan té raó? cap a on anam?

  5. Savines o tamarells?. Per les imatges, semblen més tamarells (Tamarix africana), en tot cas present al Catàleg Balear d’Espècies Vegetals Amenaçades. La transgressió, idò, va més enllà que l’atemptat a un bé patrimonial compartit. Feta pública la denúncia interessant serà conèixer la postura de la regidoria de Medi Ambient.

    • Por ser que a més era un arbre centenari? I no ha passat res. Seguirá tot igual. Costes no s’ entera, medi ambient no sap res i s’ Ajuntament mira de cobrar cada día més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.