Batxillerat nocturn

OBERTA LA MATRÍCULA DEL BATXILLERAT NOCTURN PRESENCIAL A L’IES MOSSÈN ALCOVER.

A partir del dimarts, 6 de setembre, l’IES Mossèn Alcover obre la matrícula del batxillerat nocturn presencial per al curs 2016-2017. L’alumnat podrà cursar les modalitats següents: científic (1r i 2n de batxillerat), ciències socials (1r i 2n de batxillerat) i humanitats (2n de batxillerat). L’horari de secretaria per a formalitzar la matrícula és de 9 a 14 hores. El dia 6 també estarà obert l’horabaixa, de 17 a 20 hores.

Els estudis de nocturn per al proper curs segueixen exactament amb les mateixes condicions que hem oferit durant prop de 40 anys: classes presencials, tutorització i seguiment personalitzat dels alumnes.

El batxillerat nocturn presenta dos avantatges molt importants respecte del diürn:

1. No hi ha límit de convocatòries ni de permanència dins el pla d’estudis.

2. Les assignatures aprovades no s’han de tornar a cursar. En el batxillerat diürn, en canvi, si un alumne té més de dues assignatures suspeses ha de repetir curs i tornar a fer les que té aprovades.

Gràcies a aquests avantatges i a la seva compatibilitat amb un horari laboral, en els darrers quinze anys han aconseguit titular 535 alumnes de Manacor i més de mil en conjunt. El nombre de titulats anual oscil·la entre 17 i 30 alumnes, semblant o superior al de qualsevol institut amb el mateix nombre d’alumnes que ofereixi el batxillerat en règim diürn. L’alumnat prové de tota meitat de llevant de l’illa, des de Pollença a Santanyí.

Els estudis de batxillerat nocturn només es poden cursar a Palma i a l’IES Mossèn Alcover, l’únic centre de la part forana que manté aquesta oferta educativa.

Durant el curs passat, la Conselleria d’Educació va valorar la possibilitat de passar aquests estudis a la modalitat de batxillerat a distància (almenys pel que fa a algunes assignatures). El nostre centre vol agrair públicament el suport rebut per mantenir la modalitat presencial per part dels alumnes de nocturn, de les associacions d’alumnes, de l’AMIPA i de moltíssima gent de la comarca. També, i molt especialment, volem agrair l’acord unànime en defensa del batxillerat nocturn presencial de consistoris municipals com els de Manacor, Porreres, Vilafranca, Maria de la Salut, Artà, Felanitx i d’altres. Gràcies a tots, aquesta oferta educativa comarcal s’ha mantingut intacta i al servei de l’alumnat que la necessiti.

Qualsevol persona interessada en aquests estudis es pot posar en contacte amb el centre a través del telèfon 971551193.

Institud

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada