Fi de curs de l’Escoleta Esportiva d’Estiu del Tennis Can Simó de Cala Millor

José Tomàs Lomas Luengo, (Son Servera 1990) per cinquè any consecutiu novament ha estat al front de l’Escoleta Esportiva d’Estiu del Club Tennis Can Simó de Cala Millor, en José Tomàs va comptar amb la col·laboració de 10 monitors.

Participaren a l’escoleta 100 nins i nines el mes de juliol, i 80 alumnes el mes d’agost, de entre 7 a 12 anys.
l’Objectiu principal de l’escoleta és la diversió dels alumnes i que a més passin un estiu practicant diferents esports com: pàdel, tennis, futbol, beisbol, hockey, ruby, i pin-pon. A més de l’esport ham fet tallers i jocs on els nins i nines és diverteixen molt i fan amics. Enguany han tingut un taller educatiu un d’higiene bucal que impartiren Marga i Natàlia de la Clínica Denthos de Cala Millor, i un de Nutrició amb la nutricionista Maria Angeles Bermejo.
Com cada any han fet sortides a diferents parques, a la platja, a més han fet gimcanes d’aigua, parc aquàtic amb castells inflables d’aigua, i la sortida al Western Park. A més feren dues festes d’escuma, divertits tallers, i simulacions de programes televisius com: «Tu si que vales», «Levantate», etc. Cada any tenen molta d’acceptació els programes de música, balls, i espectacles que suggereixen els nins i nines participants. Els nins i nines juntament amb els monitors i monitores preparen les diferents coreografies i es divertiren de valent.
A la festa de Fi de Curs en José Tomàs, va agrair als pares i padrins que cada any els segueixen confiant els seus fills i néts, que omplen l’escoleta, a més de la col·laboració que sempre han tingut per part dels pares. També va agrair la feina de tots els monitors i va dir que ha estat un plaer treballar amb ells, que heu fan tot molt fàcil. I de manera especial va agrair a en Joan, en Miquel, i na Maria de Can Simó, que fan que la seva estància aquests dos mesos d’estiu sigui formidable.
Cal destacar que molts de nins i nines de la zona costanera de Sant Llorenç des Cardassar participen cada any a l’escoleta d’estiu del Club de Tennis Can Simó.
IMG_20160817_121559

IMG_20160823_133605

IMG-20160831-WA0022

IMG-20160901-WA0014

IMG_20160831_075707

2 comentaris a “Fi de curs de l’Escoleta Esportiva d’Estiu del Tennis Can Simó de Cala Millor

  1. La mejor escuela de todo el entorno, grandes profesionales y dirigida por un gerente muy preparado a todos los niveles y con una calidad humana insuperable . Felicidades un año más a ese gran equipo

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)
  2. Son un 10 tanto en lo personal, como en lo profesional. Todos los niños le adoran. Y nada más que decir a buen entendedor con pocas palabras bastan . Felicidades a todo el equipo

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada