Signatura del conveni entre la UIB i el Consorci de Turisme

Dia: Dilluns dia 12

Hora: 13 hores

Lloc: Auditori sa Màniga

Assistents: El rector de la UIB, Llorenç Huguet, i el vicerector d’Innovació i Transferències, Jordi Llabrés, la presidenta del Consorci de Turisme i batlessa de Son Servera, Natalia Troya, i el vicepresident del Consorci, Mateu Puigròs, i els regidors de Turisme d’ambdós municipis Marga Vives de Son Servera i Colau Bordal de Sant Llorenç.

El Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar i la Universitat de les Illes Balears (UIB) signaran un conveni de col·laboració per aprofundir en el coneixement del sector turístic i l’ús que es fa de la tecnologia digital en el destí. La UIB emprarà una metodologia puntera per dur-lo a terme.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada